Palvelut

Konekuljetukset ja lavettikuljetukset turvallisesti perille

Oulu – Kotka linjan länsipuoli, muu Suomi

Teemme konekuljetuksia ja lavettikuljetuksia. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat muun muassa traktoreiden ja maatalouskoneiden maahantuojat sekä kotimaiset valmistajat, turvetuotantokoneiden valmistajat sekä monet muut yritykset. Kun ohjaamossa on ammattitaitoinen kuljettaja ja alla on nykyaikainen tilanteeseen sopiva kalusto, suuretkin koneet pääsevät määränpäähänsä kätevästi ilman ongelmia. Pidämme huolen, että jokainen kuljetus toteutuu turvallisesti kuljetusta koskevien määräysten nojalla.

Nopeutemme on valttimme.

Kuljetamme koneita kuten

  • maatalouskoneet
  • maanrakennuskoneet
  • Henkilönostimet (mm. kuukulkijat ja saksilavat)
  • myös muut koneet asiakkaan tarpeen mukaan

Kuljetukset voidaan tehdä kertaluonteisina tai säännöllisinä sopimukseen perustuvina.

Säiliökuljetukset luotettavalta kuljetusalan yritykseltä

Säiliökuljetuksina teemme nestemäisiä kuljetuksia. Teemme asiakkaillemme itsenäistä kuljetustyötä asianmukaisen kaluston ja vastuullisten kuljettajien voimin. Pitkään alalla toimineilta kuljettajilta kuljetukset onnistuvat varmalla osaamisella turvallisesti ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Tyytyväiset loppukäyttäjät puhuvat puolestamme.

Säiliökuljetukset kokonaispakettina

Tarjoamme asiakkaillemme pääsääntöisesti kokonaisvaltaisen kuljetuspaketin. Hoidamme logistiikkaan kuuluvat järjestelyt sekä kuljetuksen lähtevästä paikasta aina loppukäyttäjälle asti. Pidämme huolen kaikista tilaukseen liittyvistä asioista, jotta lasti pääsee perille siten kuin pitääkin.

Monipuolista nostopalvelua

Hoidamme nostotyöt, kuten koneiden nostot, työkoneiden nostot, elementtien nostot, piharakennusten nostot, kattotuolien nostot, rakennustavaroiden nostot. Lisäksi myös henkilökorinostot. Lisävarusteita: levittäjät, lavahaarukat, kahmari, henkilönostokori

Suoritamme myös kuormausnosturien ja henkilönostimien

  • käyttöönottotarkastukset
  • vuosittaiset määräaikaistarkastukset
  • perusteelliset määräaikaistarkastukset
  • meiltä myös huollot ja varaosat

Inspecta sertifiointi Oy:n hyväksymä asiantuntijatarkastaja.